Opet startuju “Čokanski dobošari” · Max Info

Opet startuju “Čokanski dobošari”

Manifestacija će, posle dvogodišnje pauze, biti održana u petak, 7. oktobra od 15 sati – potvrdila predsednica Stana Đember, a specijalni gosti ove godine popularni sastav Lexington Band.

jjjj

 

Tradicionalna, najveća manifestacija u opštini Čoka “Čokanski dobošari”, biće ove godine, posle dvogodišnje pauze, ponovo održana, odlučili su članovi Organizacionog odbora ove manifestacije.

To je za Naxi Max radio na radost građana potvrdila i predsednica opštine Čoka Stana  Đember.

– Ovo će, ako se ne varam, biti 16. po redu manifestacija “Čokanski dobošari” ako se ima u vidu da smo prošle godine u uslovima pandemije održali 15. i to humanitarnog karaktera, kada smo prikupljali sredstva za lečenje malog Vukana – rekla je Stana Đember.

Potvrdivši da su članovi Organizacionog odbora održali sastanak odnosno pripremni dogovor, predesdnica je saopštila da će ovogodišnja manifestacija biti održana u petak, 7. oktobra s početkom od 15 sati.

– Pored bogatog kulturno umetničkog programa, štandova sa kolačima, takmičenja u pripremanju najbolje doboš torte, raznih smotri, neizostavne kolone malih i velikih dobošara, u večernjim satima sve prisutne očekuju i dva koncerta. Kao predgrupa nastupiće naš sugrađanin iz Padeja Mirko Popov, koji je nedavno snimio i spot, a potom nas očekuje sjajan provod uz popularni Lexington Band – otkrila je predsednica opštine Čoka Stana Đember.

Prema njenim rečima, biće to zaista poseban dan, kao i da je za očekivati da će građani Čoke, kao i uvek, biti dobri domaćini i svima drugima iz susednih mesta koji dođu na manifestaciju “Čokanski dobošari”.

Podelite vest sa prijateljima