Nove mere Štaba za vanredne situacije opštine Čoka · Max Info
Trenutna temperatura u Čoki: 6°C

Nove mere Štaba za vanredne situacije opštine Čoka

Zbog pogoršanja trenutne epidemiološke situacije Štab za vanredne situacije opštine Čoka propisane mere zaštite stanovništva

lll

Zbog pogoršanja trenutne epidemiološke situacije Štab za vanredne situacije opštine Čoka propisao je sledeće mere zaštite stanovništva:

U periodu počev od 17. novembra zaključno sa 1. decembrom 2020. godine radno vreme ugostiteljskih objekata, prodavnica i drugih maloprodajnih trgovinskih objekata, pozorišta i bioskopa, priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, izuzev radnog vremena apoteka, benzinskih pumpi u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljskih i drugih objekata koji obavljaju dostavu hrane, ograničava se tako da naznačeni objekti neće raditi od 21.00 sat do 05.00 sati narednog dana.

U cilju suzbijanja i zaštite od širenja zarazne bolesti COVID-19 na teritoriji čokanske opštine, Štab za vanredne situacije opštine Čoka ovu meru doneo je na sednici održanoj telefonskim putem u utorak, 17. novembra.

Ovim zaključkom, kako se navodi u saopštenju koji je potpisala komandant Štaba Stana Đember, prestaje da važi zaključak od 17. septembra 2020. godine.

Takođe se konstatuje da je zaključak donet na osnovu republičkih zakonskih rešenja, da stupa na snagu danom donošenja i da će biti objavljen u “Službenom listu opštine Čoka”.

 

 

 

Podelite vest sa prijateljima