Mesna zajednica Čoka podelila praznične paketiće · Max Info
Trenutna temperatura u Čoki: 1°C

Mesna zajednica Čoka podelila praznične paketiće

 

Tradicionalni novogodišnji vašar koji organizuje mesna zajednica Čoka ove godine, iz preventivnih razloga – pandemije virusa korona – neće biti održan.  Zbog toga će izostati pozorišne predstave i sva ona lepa dešavanja što su svake godine bila sastavni deo te manifestacije.

 

jjjj

 

Ipak, i pored svega, u mesnoj zajednici Čoka su se potrudili da obraduju decu prigodim paketićima.

Kako nam je potvrdio sekretar MZ Čoka Dragan Maksimović, baš zbog svega navedenog “požurilo” se sa podelom paketića, tačnije zbog epidemiološke situacije i “pomeranja” praznika.

– Poznato je da smo svake godine imali Novogodišnji vašar i tzv. Dan za decu sa prigodnim programima i zakuskama, kao i raznovrsnim predstavama. Pošto je sve to zbog poznatih razloga izostalo, ove godine smo odlučili da obradujemo i decu do osmog razreda. Dakle, to ćemo omogućili i polaznicima predškolske ustanove “Radost” u Dnevnom boravku za decu i mlade sa smetnjama u razvoju i đacima od prvog do osmog razreda OŠ “Jovan Popović” u Čoki. To je naš mali znak pažnje deci – ukrasima sveta; želeli smo na taj način da ih obradujemo u ovim teškim vremenima – istakao je Maksimović.

Prema njegovim rečima sve je zbog preventivnih mera pomalo čudnije, ali deca nisu uskraćena za lepe praznične trenutke.

– Želimo na taj način da bar malo skrenemo pažnju sa aktuelnih dešavanja u vezi sa virusom korona – rekao je Maksimović.

On je dodao da su u ovim vremenima pozitivne misli potrebne svima nama.

ććć

Podelite vest sa prijateljima