Manifestacija za kraj Dečije nedelje u OŠ „Jovan Popović“ Čoka · Max Info

Manifestacija za kraj Dečije nedelje u OŠ „Jovan Popović“ Čoka

Učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda i njihove učiteljice OŠ „Jovan Popović“ Čoka već tradicionalno, u okviru obeležavanja Dečje nedelje, poslednjeg dana te manifestacije priredili su prigodan program i darivali đake prvake povodom njihovog  prijema u Dečiji savez.

manif4
manifestacija

Direktorka škole Zorica Bugarčić potvrdila je u izjavi za Naxi Max radio da su učenici pomenutih razreda (na srpskom i na mađarskom jeziku), pripremili tim povodom lep i maštovit program.

– Na taj način đaci prvaci se primaju u Dečiji savez i tim simboličnim činom postaju ravnopravni članovi naše školske družine. Takvim programom poželeli smo im, kao i obično, mnogo uspeha, sreće i radosti tokom osmogodišnjeg školovanja – rekla je direktorka Zorica  Bugarčić.
Učiteljica 4a razreda Suzana Števanov Perišić istakla je da su se stariji mališani maksimalno potrudili da prvacima prirede lep i krearivan program i da su u tome svi uživali.

man2

Bilo je pravo zadovoljstvo pripremati program i nastupati za prvake. Mi smo najstrija grupa, pa smo tokom Dečije nedelje, s tim u vezi, davali i određene instrukcije. Kada su deca odraslija, sve praktično teče lako. Najkraće rečeno, u ovim aktivnostima učestvovali smo svim srcem i svima nam je drago zbog toga. Nadamo se da smo u potpunosti uspeli u našim lepim namerama – zaključila izjavila je Suzana Števanov Perišić.

Ovom prilikom pomenimo i to da su realizaciji programa za prvake, pored Suzane Števanov Perišić (4a), učestvovale još i učiteljice Nevenka Vulović (2a), Katica Gal (2b), 3a Olivera Komlušan (3a), Edit Hudak (3b) i Aniko Dupak (4b) i svi njihovi učenici. 

manif3

Podelite vest sa prijateljima