Bioskopski repertoar · Max Info

Bioskopski repertoar

U organizaciji Kulturno obrazovnog centra Čoka, u utorak 29. oktobra, biće održane dve filmske projekcije; prva, s početkom u 16,30 sati, namenjena je najmlađima – „Šapičasta avantura – tajni agent Mjau“, a istog dana u 19 sati na repertuaru je dramska komedija pod nazivom „Ekipa“, priča o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima Partizanu i Crvenoj Zvezdi.

tam

Film „Šapičasta avantura – tajni agent Mjau“, priča o maloj bucmastoj mačkici koja veruje da je začarano dete, premijerno je, inače, prikazan 14. oktobra u okviru Dečijeg festivala „KIDS FEST“ i veoma lepo je prihvaćen od najmlađih.

Simpatična maca živi poput princeze i dobija sve što želi, jer ju je  gazdarica Rosalinda razmazila poput deteta. Međutim, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata, Marni je prepuštena samoj sebi, daleko od kuće, „bačena“ u nepoznati svet gde je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim cukom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra.

Bazirana na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ priča o Marni i njenim prijateljima je avanturistička storija što dira u srce. Zabavan prikaz govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke. Režiser je  Chrisoph i Wolfgang Lauenstein.  ulaznice je 200 dinara.

Istog dana, kao što smo napomenuli, u 19 sati na programu je dramska komedija „Ekipa“, priča o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima Partizanu i Crvenoj Zvezdi. Reditelj ovog ostvarenja je Marko Sopić, a glavne uloge igraju: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. 

Nakon „večitog derbija“, Zdravko – fudbalska zvezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa – njegov brat od tetke, a ujedno i navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke, njihov dobar drugar iz detinjstva (Lazar Đukić) nailaze na Italijanku, ženu „svačijeg života“ (Ivana Dudić); posle lude večeri oni, kao ekipa, odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijev)...

Cena ulaznice je 250 dinara.

 

 

ekipa

Podelite vest sa prijateljima