STK ČOKA – POVRATAK STAROJ SLAVI UZ PODRŠKU NOVOG SPONZORA · Max Info

STK ČOKA – POVRATAK STAROJ SLAVI UZ PODRŠKU NOVOG SPONZORA

STK Čoka, jedan od najznačajnijih stonoteniskih klubova u Srbiji i regionu sa tradicijom dugom 60 godina, ulazi u sezonu 2022/23 uz podršku novog sponzora, farmaceutske kompanije “Goodwill Pharma” iz Subotice, s kojom je potpisan ugovor u trajanju od tri godine.

mmm

– U godini jubileja, STK Čoka tako postaje STK Čoka – Goodwill, a ovom podrškom klub je stabilizovao finansijsko poslovanje što će pomoći revitalizaciji i povratku staroj slavi, odnosno borbi za titulu prvaka države – istakao je Laslo Kormanjoš, klupski kordinator struke. Prema njegovim rečima, menadžerski tim već je otpočeo rekonstrukciju i planiranje rada ka ostvarivanju ovog velikog izazova, u čijem fokusu će biti rad sa podmladkom i razvoju matično stvorenih igračica, a što je danas, kako je naveo, retko videti u našem sportu.

U menadžerski tim se uključuje i Biljana Golić, jedna od čokanskih šampionki sa internacionalnim priznanjem, koja će raditi na optimizaciji rada i sredstava, promociji kluba i programa, u cilju sveobuhvatnog napredovanja.

Uz nju, kako kaže Laslo Kormanjoš, plan je da se priključe i druge generacijski bliske igračice koje će dati svoj dalji doprinos klubu.

– Pored mnogobrojnih trofeja i titula, sa ponosom ističemo da je u proteklih 60 godina kroz naš klub prošlo mnogo dece. Po nekim procenama njih oko 5.000-6.000, od kojih su mnogi baš ovde sticali ne samo osnovna znanja o ping-pongu, nego i sazrevali kao ličnost, stasavali kao ljudi, sticali pozitivne navike – naglasio je Laslo Kormanjoš.

Biljana Golić je saopštila da će nove “školice” za upis biti otvorene od septembra, a sve informacije s tim u vezi, rad kluba i raspored biće dostupne na novom sajtu www.stkcoka.com.

– Veliko nam je zadovoljstvo što će u naredne tri godine ovako značakno ime biti generalni sponzor stonotensikog kluba u Čoki. Ovo je više od sponzorstva. To je strateško partnerstvo između jednog od najtrofejnijih klubova u zemlji i farmaceutske kompanije koje više od 25 godina uspešno posluje na globalnom tržištu – rekla je Biljana Golić.

Jelena Grozdanović, ispred kompanije, potvrdila je da će ta firma pomoći revitalizaciji kluba ne samo kroz finansijsku pomoć, već će budućim sportistima obezbediti i širok dijapazon njihovih proizvoda za jačanje imuniteta i sportskih performansi.

– Kako vrhunski rezultat traži i vrhunske uslove, aktivno ćemo uzeti učešće u promociji STK Čoka i pomoći uključivanju i drugih uspešnih kompanija da doniraja sredstva klubu i time pomognu njegovom daljem jačanju i razvoju – zaključila je Jelena Grozdanović.

Podelite vest sa prijateljima