Stana Đember za Naxi Max radio: Radićemo još više, da bi Čoka sutra bila još bolja · Max Info

Stana Đember za Naxi Max radio: Radićemo još više, da bi Čoka sutra bila još bolja

Posle konstitutivne sednice SO Čoka, na kojoj je Stana Đember, po treći put za redom, izabrana za predsednicu opštine, ona se posredstvom talasa Naxi Max radija, obratila grđanima naglasivši da je veoma srećna što joj je na taj način još jednom ukazano poverenje, a što je, kako je navela, po svoj prilici, potvrda i dokaz da je radila savesno i odgovorno, tj. na dobrobit celokupne čokanske zajednice.

stana

Uz konstataciju novinarke Naxi Max radija da ta činjenica svedoči i da je kao prvi čovek opštine i u prethodna dva mandata uspešno brinula o interesima svih građana, kao i sveukupnom razvoju čokanske opštine, na pitanje o daljim planovima tokom aktuelnog trećeg mandata, predsednica Stana Đember je odgovorila: 

– Zahvaljujem se u ime svog tima i mene na lepim rečima. Sigurno je lepo biti u trećem uzastopnom mandatu predsednika opštine i zadobiti poverenje, ali to je ujedno i velika odgovornost. Drugim rečima, za mene svaka pohvala predstavlja odgovornost, ali i svaka dobronamerna kritika takođe.

Što se tiče vašeg pitanja, moj tim i ja smo se trudili u prethodna dva mandata da, korak po korak, rešavamo važne i konstruktivne probleme i postavljamo temelje da Čoka opstane kao opština. Sada, kada počinje treći mandat, mišljenja sam da smo te temelje dobro postavili i učvrstili, i da se sada razvijamo ne samo u pogledu opstanka, nego i bolje budućnosti naše opštine.

Ovoliko poverenje građana opštine Čoka zaslužuje da budemo još bolji, pa i ovim putem želim da se zahvalim svim našim građanima. Pozivam ih da se jave posredstvom sajta opštine Čoka, gde i dalje imaju moj broj telefona i imejl, i ukažu na eventualna pitanja i probleme, koje ćemo i u budućnosti pokušati zajedno da rešavamo. Vrata opštine Čoka su im uvek otvorena, mogu da nam se obrate i preko društvenih mreža, a postoji i mnogo drugih načina da komuniciraju sa nama – naglasila je Stana Đember.

Predsednica je istakla da će se ubuduće truditi da bude još više “na terenu” nego što je to bila do sada jer je, kaže – bez obzira na to što je 21. vek – direktan kontakt sa ljudima najbolje rešenje.

– Radili smo i u proteklom periodu mnogo na tom polju, u saradnji sa građanima, a u naredne četiri godine želimo da taj način rada i poboljšamo. Pozivam zato još jednom sve građane da se uključe u rad opštine, da prate naš rad, da dođu, pitaju, napišu svoje predloge – sigurno će dobiti odgovor. Za sve one ranjive populacije, koji nemaju mogućnost da dođu, koji su stari, nepokretni ili polupokretni, sigurno ćemo naći vremena da ih posetimo i saslušamo njihove probleme – obećala je predsednica čokanske opštine Stana Đember.

Prema njenim rečima, i kada opštinsko rukovodstvo bude radilo i na novom budžetu, biće im dragoceno da čuju glas građana.

– I ne samo to, nego i kada budemo radili bilo koji projekat, građani će biti upoznati i moći će da kažu svoju reč. Sa svim tim u vezi, ono što mogu da obećam jeste da će ovo biti četiri godine još većeg rada nego što je bilo u prethodnih osam. Građani opštine Čoka, svojim glasovima kojima su dali poverenje meni i Srpskoj naprednoj stranci, zaslužuju ono što je naša lista nosila kao moto: “Aleksandar Vučić – Čoka sutra”. 

Mi ćemo slediti taj put, jer zaista želimo da imamo bolju Čoku sutra zbog generacija koje su tu, ali i novih naraštaja koji dolaze – zaključila je u izjavi za Naxi Max radio, neposredno nakon konstitutivne sednice SO Čoka, predsednica čokanske opštine Stana Đember.

 

Podelite vest sa prijateljima