Oglas za zakup i korišćenje zemljišta u opštini Čoka · Max Info

Oglas za zakup i korišćenje zemljišta u opštini Čoka

Odeljenje za privredu, poljoprivredu, razvoj, urbanizam, za građevinske poslove za sprovođenje objedinjene procedure i stambeno-komunalne delatnost 17. oktobra donelo je odluku o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Čoka.

zito

Oglas za javnu licitaciju raspisan je uz saglasnost republičkog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i objavljen je na zvaničnoj internet stranici opštine – www.coka.rs, oglasnoj tabli Opštinske uprave Čoka i mesnim kancelarijama.

Uvid u dokumentaciju: grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama i spisak parcela po formiranim javnim nadmetanjima (kompleksima), koja su predmet izdavanja u zakup i na korišćenje, može se obaviti u zgradi opštine Čoka, u kancelarijama br. 30 i 27 svakog radnog dana od 12,00 do 15,00 sati.

Prijave za obilazak mogu se prijaviti dan ranije; kontakt osoba je šefica odeljenja Eva Ševenjhazi, samostalni savetnik; tel. 0230/471-620.

Obilazak poljoprivrednog zemljišta koje se daje u zakup i na korišćenje može se obaviti 23.1oktobra za ko Crna Bara i Vrbica, 24.oktobra za ko Jazovo, Ostojićevo, Padej i 25. oktobra 2019. godine za ko Čoka i Sanad. Rok za podnošenje dokumentacije za prijavljivanje je do 28. oktobra godine do 12 sati.

Javno nadmetanje za davanje u zakup i na korišćenje zemljišta biće održano 4. novembra za ko Čoka i Vrbica, 5. novembra za ko Crna Bara, Ostojićevo, i 6. novembra 2019. godine za ko Jazovo, Padej i Sanad u bioskopskoj sali, na adresi M. Tita br. 2.

Podelite vest sa prijateljima