Kup Vojvodine u karateu · Max Info
22°C

Kup Vojvodine u karateu

Kup Vojvodine u karateu održan je u nedelju, 3. novembra, u Savinom Selu uz učešće oko 350 takmičara iz 22 kluba, u organizaciji pokrajinske Karate Federacije i Karate kluba „Tokado“.

 

karate

Za Karate klub „Čoka“ nastupila su četiri takmičara u disciplinama kate i borbe i u generalnom plasmanu ostvarili su dobar rezultat pošto su osvojili šest medalja; jednu zlatnu, tri srebrne i  dve bronzane.
Trener KK „Čoka“ Aleksandar Muidža izjavio je da je ponosan na svoje takmičare, uputivši istovremeno sve pohvale domaćinima i organizatorima ovog kvalitetnog i jakog turnira.
Aleksandar Muidža je podsetio i da je krajem oktobra u Odžacima, u organizaciji Sportsko-borilačkog kluba „Mladost“ održan Međunarodni Karate kup „Zlatna pesnica 2019“, na kome je učestvovalo oko 300 takmičara iz 30 klubova: Rumunije, Bosne i Hercegovine i Srbije.
Karate klub „Čoka“ se predstavio sa 13 mlađih takmičara, takođe u katama i borbama. 

– Prezadovoljan sam rezultatima i uspehom jer smo na kraju, u izuzetno jakoj konkurenciji, u generalnom plasmanu klubova zauzeli visoko drugo mesto. Suđenje je takođe bilo na profesionalnom nivou. Domaćini su pokazali izuzetno gostoprimstvo i profesionalizam u organizaciji, ali moram da naglasim da u ovom slučaju sve čestite idu i KK „Čoka“ i treneru Milanu Muidži – istakao je Aleksandar Muidža.
Prema njegovim rečima, to je još jedan dokaz da u Čoki i dalje stasaju šampioni, a da iza svega, kao i uvek, stoje veliki trud, rad, red i disciplina.

– Idemo dalje; pred nama je takmičarska sezona i mi očekujemo, kao i uvek, najbolje jer smo spremni u svakom pogledu – zaključio je Aleksandar Muidža.

karate2

Podelite vest sa prijateljima