Karate klub Čoka ponovo aktivan · Max Info

Karate klub Čoka ponovo aktivan

Trener Karate kluba Čoka Aleksandar Muidža izjavio je da su, na veliko zadovoljstvo svih njihovih članova, posle duže pauze, zbog epidemijskih mera u vezi sa virusom korona, ponovo krenuli sa standardnim aktivnostima.

čč

– Redovni treninzi su počeli u Čoki i Senti i skoro svi naši “stari” članovi su tu. Cilj nam je da što pre počnemo sa još ozbiljnim treninzima kako bismo se vratili u staru formu i, da tako kažemo, normalne životne tokove. Pristup je u svemu ozbiljan, u nadi da se u narednom period neće desiti nešto nepredviđeno – istakao je za Naxi Max radio Muidža.

On je istakao da već tokom ovog meseca očekuju centralne seminare u Zrenjaninu i Jagodini koji se odnose na trenere takmičare, sudije i licenciranje, kao i da se u martu mogu očekivati prva zvanična takmičenja.

– Od srca pozivam dečicu, pre svega, šestogodišnjake, ali i starije dečake i devojčice da nam se priključe; ponedeljkom, sredom i petkom u Čoki, a u Senti utorkom i četvrtkom. Ko želi da vežba karate vrata kluba su otvorena – rekao je Muidža.

Prema njegovim rečima, svi zainteresovani za ovaj sport zasigurno će imati kvalitetan trening, lepo druženje i putovanja, a uz sve to steći će i radne navike.

– Nikog ne teramo da bude šampion, ali su izuzetno važni socijalizacija i kompletan fizički i psihički razvoj svih naših članova. Naši sjajni rezultati su najbolji dokaz svemu tome. Red, rad i disciplina, tako ja volim da kažem! – ukazao je trener Muidža.

On je podsetio da je pauza, koja je usledila i u čokanskom karate klubu zbog epidemije virusa korona, poremetila aktivnosti svih njihovih članova.

– Pojedini članovi su, i pored svega, redovno vežbali, dok drugi, opet, nisu mogli biti toliko aktivni. Sve razumem i ne želim nikog da kritikujem. Svako je na svoj način doživljavao i preživljava ovu situaciju. Tu smo da I dalje pomažemo jedni drugima i da se zajedno obodrimo. Kako bi se to reklo “sve što nas ne ubije, to nas ojača” i zato želim i hoću da iz svega izađemo još jači i bolji; pre svega, zdraviji i bolji ljudi – zaključio je trener Karate kluba Čoka Aleksandar Muidža.

Podelite vest sa prijateljima