Karate klub Čoka dobio prostor za klupsku kancelariju · Max Info
Trenutna temperatura u Čoki: 19°C

Karate klub Čoka dobio prostor za klupsku kancelariju

Ostvarena dugogodišnja želja rukovodstva i članova

nnnn

– Čokanski Karate kluba u 2021. godini, tačnije u 25-oj godini postojanja, neprekidnog rada i razvoja kluba od forme sekcije, pa do jednog od najuspešnijih sportskih klubova u Šotokan karate savezu Srbije i Opštini Čoka, danas se s ponosom može pohvaliti da je na korišćenje dobio jednu prostoriju u vlasništvu čokanske opštine, koja je preuređena u klupsku kancelariju u svrhu održavanja sastanaka uprave-članova kluba, formiranja klupske arhive i tzv. trofejne sobe – potvrdio je za Naxi Max radio trener ovog kluba Aleksandar Muidža.

On je dodao da je na taj način ostvrena dugogodišnja želja i težnja, pre svih predsednika i trenera KK “Čoka” Kobrehel Čabe i Milana Muidže.

– Tako je ova ideja konačno sprovedena u delo nakon mnogo godina i bezuspešnih pokušaja da ovaj dugogodišnji problem bude rešen, a što će u mnogo čemu doprineti daljem boljem radu i uspešnijim aktivnostima članova kluba – naglasio je Aleksandar Muidža.

Prema njegovim rečima, u 2020. godini, obeleženoj virusom korona, a samim tim i svim zabranama koje je ova pošast sa sobom donela, klubu su zbog neodržavanja sistema takmičenja, baš kao i drugim klubovima, ostala na računu neutrošena budžetska sredstva dodeljena konkursom od strane Opštine Čoka.

– Članovi Upravnog odbora K K “Čoka” su zato uz saglasnost tj. odobrenje i aneksiran Ugovor o finansiranju od Opštine Čoka doneli odluku da se obavi prenamena dodeljenih budžetskih sredstava radi kupovine opreme i nameštaja za klupsku kancelariju i mini teretanu postavljenu u sali gde treniramo – rekao je Aleksandar Muidža.

Ističući da je na pomenuti način isfinansirana oprema, uz besplatno angažovanje članova i prijatelja kluba, i da je njihova službena prostorija napokon renovirana, uređena i privedena pravoj nameni, Aleksandar Muidža je još jednom, u ime Uprave i svih članova kluba, izrazio najiskreniju zahvalnost Opštini Čoka, MZ Čoka, KOC Čoka, SZR KTV Čoka, Zavaroš Ondreju, Šustran Željku i Terkelj Laslu.

 

Podelite vest sa prijateljima