Izmene u saobraćaju zbog remonta pruge · Max Info

Izmene u saobraćaju zbog remonta pruge

Zbog remonta pruge, od 13. oktobra došlo je do promene režima saobraćaja vozova na delu između Sente i Kikinde.

zeleznica

Prema rečima otpravnika vozava u Senti Dejana Sretenovića, na snazi će, do završetka radova, biti redukcija železničkog saobraćaja; voz koji je po redu vožnje polazio iz Kikinde prema Senti u 5,15 sati neće saobraćati do završetka remonta, a isto važi i za voz što je iz Sente prema Kikindi polazio u 19,25 sati.

Ipak, dobra vest je da će dve vozne linije na pomenutim pravcima, sa polaskom iz Sente u 8,38 i 16,10 sati, a iz Kikinde u 10,30 i 18,00 sati biti u funkciji ali posredstvom autobuskog prevoza za što se po predviđenom redu vožnje pobrinulo preduzeće “Subotica trans”; autobusi će prolaziti kroz sva naseljena mesta napodručju opštine Čoka.

Dolazak i polazak iz Čoke i Ostojićeva je kod železničke stanice, a u Padeju kod putnog prelaza, zbog nemogućnosti prilaska autobusa samoj železničkoj stanici. Važno je takođe da putnici znaju da će kondukteri u autobusima na pomenutim relacijama naplaćivati karte po uobičajnim cenama koje važe i za železnički saobraćaj. 

Sve detaljnije informacije građani mogu da dobiju putem telefona železničke stanice Čoka: 0230/471-088, radnim danima od 6,30 do 14,30 sati.

Ovakav vid prevoza putnika planiran je do završetka radova na remontu pruge između Subotice i Sente i stanica Novo Miloševo-Kumane. Rok za završetak radova je 10. decembra ove godine. 

Podelite vest sa prijateljima