HUMANITARNA AKCIJA ZA VIŠNJU NIKOLČIN · Max Info

HUMANITARNA AKCIJA ZA VIŠNJU NIKOLČIN

 

Opština Čoka uređuje teren za odbojku na pesku na obali Tise u Padeju, na kojem će 9. septembra 2023, s početkom od 10 sati, biti održan  humanitarni turnir za dalje lečenje Višnje Nikoličin – saopšteno je iz čokanske lokalne samouprave. 

 

 

kkk

Predstavnici opštine Čoka istovremeno zahvaljuju donatoru peska kompaniji ,,Ekogradnja'' iz Zrenjanina i mole građane da čuvaju prostor koji će biti sređen za ovu humanitarnu akciju.

Potvrđeno je takođe da je potrebno da prijavljene ekipe broje po šest članova, a kotizacija (uplata) po timu iznosi 3.000 dinara. 

Za ovu lepu humanitarnu akciju članice Udruženja žena “Sunce” iz Padeja pripremiće hranu (slaniše i slatkiše) kao i raznovrsne ukrasne predmete i igračke a prodavaće se po simboličnim cenama; sav prihod, kao i uplate za učešće ekipa, biće usmeren na račun Fondacije Višnje Nikolčin, kako bi ova devojčica mogla da nastavi redovne terapije.  

Ekipe se mogu prijaviti pozivom ili porukom na broj telefona 060-757-5294 (Kristina Bojin), ili to mogu učiniti na sam dan akcije. 

Navijači su, apeluju iz lokalne samouprave, i više nego dobrodošli. 

– Dođite da se zabavimo, igramo i navijamo za našu Višnju! – poručuju iz čokanske lokalne samouprave.

Podelite vest sa prijateljima