Čoka prvi put u “Ritmu Evrope” – audicija 12. aprila u 13 sati u Domu kulture · Max Info

Čoka prvi put u “Ritmu Evrope” – audicija 12. aprila u 13 sati u Domu kulture

 

Predsednica opštine Čoka Stana Đember, direktor televizijskog programa “Ritam Evrope” Igor Karadarević i izvršni direktor tog dečjeg muzičkog takmičenja David Makević omogućili su deci i omladini i s područja čokanske opštine da svoje talente u pesmi i plesu u okviru te manifestacije pokažu celoj Srbiji, ali i regionu.

 

 

kkk

Na Prvoj srpskoj televiziji u grupi predstavnika 25 gradova i opština, deca i omladina opštine Čoka predstavljaće jednu od ambasada zemalja Evrope, odnosno Evropske unije, Australije i Izraela i pokušati da donesu pobedu svojoj opštini. 

Tradicionalna manifestacija „Ritam Evrope“ održava se duže od deset godina, a takmičari su uzrasta od 14 do 21 godine.

Predsednica opštine Čoka Stana Đember potvrdila je s tim u vezi da su predstavnici lokalne samouprave krajem marta potpisali ugovor sa organizatorima “Ritma Evrope” – najpoznatijeg takmičenja za mlade talente.

– Neizmerno smo srećni što smo deo jednog ovakvog  projekta, a svi koji su zainteresovani mogu doći u sredu, 12. aprila, u 13 sati u Dom kulture. Čak ne moraju da budu prijavljeni putem traženog mejla, dovoljno je samo da se prijave na licu mesta – objasnila je predsednica Stana Đember.

Ona je naglasila da je poznata činjenica da je opština Čoka pravi rasadnik talentovane dece i da je i ovo prilika da pokažu šta sve znaju i umeju.

– Sigurna sam da će članovi komisije što procenjuju umeće kandidata izabrati najbolje i na taj način im omogućiti da budu učesnici ovog lepog velikog takmičenja – istakla je predsednica opštine Čoka Stana Đember.

 

Podelite vest sa prijateljima